Algemeen

Heb jij het lef om NEXT LEVEL DOKTER te worden?

Als NEXT LEVEL DOKTER sta je midden in de samenleving. Je bent als arts actief buiten de muren van het ziekenhuis. Je komt ‘binnen’ bij mensen en beweegt je in hún omgeving. Op diverse momenten in hun leven kun je een belangrijke rol spelen. Daarbij kijk je naar de persoon in zijn totaliteit. Zo werk je samen met anderen aan de gezondheid van mensen en de samenleving.


Op nextleveldokter.nl vind je alles over artsenberoepen midden in de samenleving, de vervolgopleidingen en ontmoet je artsen die al als next level dokter werken. Een online test doen of sparren met next level coaches kan ook. Over de opleiding, het beroep of over de vervolgstappen in je carrière. Dat kan op jouw manier: laagdrempelig met een appje of via een persoonlijk adviesgesprek met een coach.

 

Leaflet campagne THE NEXT LEVEL DOKTER

 

Op 27 september 2023 heeft minister van VWS Ernst Kuipers het officiële startsein gegeven voor THE NEXT LEVEL DOKTER-campagne gericht op geneeskundestudenten en basisartsen.

 

Minister Kuipers: "We moeten zorgen dat we de eerste lijn in de volle breedte versterken. De eerste lijn is het fundament van onze zorg en dat willen we overeind houden. Daar hebben we iedereen hard voor nodig: studenten, artsen én opleiders. Eén onderdeel van het versterken van de eerste lijn is namelijk het opleiden van meer extramurale artsen. Prachtig dat daarvoor nu een campagne van start gaat". 

foto lancering campagne