Nieuws

Aios M+G en AVG declareren vanaf nu via Declaree.

De makkelijkste manier om te declareren is via de smartphone-app. Je kunt de app downloaden via App Store of Google Play. Je logt in met je e-mailadres en het eerder ingestelde wachtwoord. En dan kan het declareren beginnen!


Met Declaree declareer je eenvoudig je reis- en onkosten door declaratieregels aan te maken die je vervolgens bundelt in een rapport. Het rapport dien je in bij de SBOH of - in geval van dienstreizen - bij je opleider. Voor elke declaratiecategorie (woon-werkverkeer, dienstreizen of onkosten) maak je maandelijks een apart rapport aan. Dit doe je achteraf, dus nadat je de rit hebt gemaakt of onkosten hebt betaald.


Wanneer je een declaratie indient voor de 3e werkdag van de kalendermaand, dan wordt deze declaratie met het salaris van die maand uitbetaald. Dien je de declaratie later in, dan wordt deze declaratie in de daarop volgende maand uitbetaald.


Instructie

In deze handleiding vind je een uitgebreide instructie inclusief algemene instructievideo’s.
Declareren via je pc
Als je geen gebruik wilt maken van de app, kun je ook via je pc declaraties indienen.


Urenregistratie

Je urenregistratie blijf je via de portal doen, zoals je dat nu gewend bent.

 

Mocht je na het lezen van dit bericht nog vragen hebben, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.