Nieuws

Regeling onkostenvergoeding

Hierbij willen we je eraan herinneren dat per 1 september de nieuwe onkostenvergoedingsregeling in werking is getreden, zoals afgesproken in het onderhandelaarsakkoord Cao SBOH 2021.

Vanaf 1 september ontvang je met de salarisbetaling maandelijks een vaste onkostenvergoeding conform bijlage 1-a van het onderhandelingsakkoord en vervalt het persoonlijk budget. Ook komt er een congres-/scholingsbudget beschikbaar. Voor meer informatie zie punt 10 van het onderhandelaarsakkoord.

Kosten die zijn gemaakt vóór 1 september maar die ná 1 september worden gedeclareerd, worden nog volgens de oude onkostenvergoedingsregeling uitbetaald. Let daarbij wel op de declaratietermijn!

Momenteel staat de Cao SBOH 2020 nog op de website, waarin de nieuwe onkostenvergoedingsregeling niet is opgenomen. Er wordt gewerkt aan de aanpassing van de cao-tekst. Zodra deze gereed is, wordt de Cao SBOH 2021 op onze website geplaatst.

Heb je nog vragen over de onkostenvergoedingsregeling, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.