content header
30 augustus 2024

Feestelijke boekpresentatie: geactualiseerde bestsellers over ouderenzorg en publieke gezondheidszorg

Hoe is de organisatie van de publieke gezondheidszorg verandert sinds COVID-19? Wat is pandemische paraatheid? Wat is grijze druk en hoe ontwikkelt deze zich? Welke woonvormen voor ouderen zijn er? Hoe oud zijn werkende mantelzorgers en hoeveel uur werken ze?

De antwoorden op onder meer deze (nieuwe) vragen staan in de volledig geactualiseerde edities van de bestsellers Zó werkt de ouderenzorg en Zó werkt publieke gezondheidszorg (beide verschenen in 2018). Op 9 oktober presenteren we de twee volledig herziene boeken tijdens een feestelijke bijeenkomst in Utrecht met sprekers, interviews, impressies uit de boeken en de hooggewaardeerde zorgquiz. Dus noteer de datum vast in je agenda. Meer over het programma volgt later.
 
Visualisaties en experts
Zó werkt de ouderenzorg en Zó werkt publieke gezondheidszorg beschrijven in tientallen visualisatie en journalistieke teksten hoe deze vormen van zorg zijn georganiseerd. Wat houdt de zorgvorm precies in, wie zijn de spelers, wat zijn belangrijke wetten en hoe lopen de geldstormen? De boeken zijn gemaakt met experts uit de praktijk én vrijwel alle belangrijke veldpartijen. Afzender is Platform Zó werkt de zorg waarin 19 partijen samenwerken aan het verspreiden van overzichtelijke en neutrale feiten over de zorg.

Wanneer: 9 oktober 2024
Hoe laat: 14.45-16.30 uur
Waar: Auditorium SBOH, Orteliuslaan 750, Utrecht

Aanmelden kan hier!

Op de hoogte blijven van SBOH?

Meld je aan voor SBOH-nieuws!