content header

Academisering

Bij SBOH stimuleren we promotieonderzoek voor onze aios. Promotieonderzoek zorgt voor een kwaliteitsverbetering van de zorg. Nu en in de toekomst. Ook maakt het onderzoek de aios-opleiding wetenschappelijk. SBOH ondersteunt niet alleen de aios bij het promotietraject. SBOH verbindt ook de zorginstellingen met opleidingsinstituten. Bijvoorbeeld als een zorginstelling op zoek is naar een aioto. De zorginstelling kan zich met het onderzoeksproject melden bij SBOH. SBOH brengt de instelling in contact met de juiste persoon bij het opleidingsinstituut.

Kees Esser academiseringsprijs

Jaarlijks loven we de Kees Esser academiseringsprijs uit. Deze prijs is bedoeld voor het beste wetenschappelijke artikel geschreven door een aios huisartsgeneeskunde.

Regelingen bij promotieonderzoek

Hier vind je de regelingen die een aioto ondersteunen bij het promotieonderzoek of een aios stimuleren om onderzoek te gaan doen.

Handige links

Meer lezen over onderzoekstrajecten die SBOH stimuleert? Of over hoe aioto’s bijdragen aan de wetenschap en verbetering van de opleiding? Ga dan naar onderstaande websites.

Op de hoogte blijven van SBOH?

Meld je aan voor SBOH-nieuws!